Hoppa till sidans innehåll

Lärling


Sura RF samarbetar tillsammans med Realgymnasiet i Västerås där elever får gå som Lärling hos oss. Ett mycket uppskattat system där man knyter kontakter för sitt framtida arbetsliv. Man få möjlihet som Real lärling att ta hästskötarexamen. 

 

Häst på Realgymnasiet är en bred och djup utbildning för dig som vill jobba i hästbranschen. Du får kvalificerad undervisning i ridning och hästkunskap och under utbildningen bjuder vi in några av Sverigeelitens tränare som tränar och inspirerar dig och dina klasskamrater.

 

Häst är också mer än bara ridning, därför möter du spännande entreprenörer, eventarrangörer och coacher som ger dig en inblick i dessa delar av hästbranschen.

Något som vi uppnår med vårt sätt att jobba är att du får rida många olika hästar. Det ger dig en bred erfarenhet i att läsa av hästar och lägga upp träning av dem, vilket gör att du snabbare utvecklas till en skicklig ryttare och kan utveckla nya hästar du möter.

Vi är landets i särklass största gymnasieskola inom häst, vi kan häst.

Läs mer om Real gymnasiet nedan! 

https://realgymnasiet.se/larling/

Uppdaterad: 23 DEC 2015 13:36 Skribent: Annie Lind

"Surahammars RF ska bedriva en verksamhet med i landet erkänt hög kvalitet.

Vi vill vara kända, inte bara i länet utan i hela landet, för att vår ridutbildning håller mycket hög standard.

 

När elever från oss t ex vidareutbildar sig inom hästsporten ska ”varumärket” Sura RF vittna om stor kunnighet i ridning, engagemang och kärlek till hästen, god hästhantering, kamratskap, sportmanship på tävlingsbanor m m.

 

Vi ska i allt vi gör hålla hög kvalitet och stort engagemang som riktmärke".

 

Postadress:
Surahammars RF - Ridsport
Nybyggsvägen 1
73535 Surahammar

Besöksadress:
Nybyggsvägen 1
73535 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031830, 022033984
Fax: 022031830
E-post: This is a mailto link

Se all info