Hoppa till sidans innehåll

Stalltjänst


Hästkunskap

Alla ridgrupper har under terminens gång några tillfällen där man en lördag eller söndag träffas i stallet tillsammans med en vuxen från privatstallet samt en av våra adepter om ridgruppen består mindre rutinerade elever.

Under dagen får man ta hand om ridskolehästarna, lära sig mer om skötsel och komma våra hästar ännu närmare. Att vistas i stallet tillsammans med hästar gör att man lär kännas deras signaler och ”språk” vilket även underlättar och förbättrar ryttarens ridning. Vi vill att ni ska lära er så mycket som möjligt hos oss och bli duktiga ”hästmänniskor”!

Detta bidrar även till en ökad VI-KÄNSLA i föreningen där man både som ridskoleryttare samt privatryttare kan umgås. Vi alla som har privathästar har ofta en gång startat på ridskolan och vet att man som ridskoleelev kanske drömmer om en egen häst i framtiden...

Välkomna till en rolig och lärorik tid hos Sura RF! 

 

Uppdaterad: 13 JAN 2016 12:42 Skribent: Caroline Dahlström

"Surahammars RF ska bedriva en verksamhet med i landet erkänt hög kvalitet.

Vi vill vara kända, inte bara i länet utan i hela landet, för att vår ridutbildning håller mycket hög standard.

 

När elever från oss t ex vidareutbildar sig inom hästsporten ska ”varumärket” Sura RF vittna om stor kunnighet i ridning, engagemang och kärlek till hästen, god hästhantering, kamratskap, sportmanship på tävlingsbanor m m.

 

Vi ska i allt vi gör hålla hög kvalitet och stort engagemang som riktmärke".

 

Postadress:
Surahammars RF - Ridsport
Nybyggsvägen 1
73535 Surahammar

Besöksadress:
Nybyggsvägen 1
73535 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031830, 022033984
Fax: 022031830
E-post: This is a mailto link

Se all info