Skadeanmälan - Surahammars RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Skadeanmälan

Trots att vi har hög fokus på säkerhet så kan vi inte skydda oss mot allt. Hästar är stora djur med mycket kraft. Ibland går det fort eller ett hopp där det inte ska vara ett sådant.

Om vår gemensamma olycksfallsförsäkring hos Folksam

Olycksfallsförsäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under:

• aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.

• under enskild ridning och träning.

• under direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Om träning/tävling anordnas på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med sådan resa.

Läs mer om försäkringen här; https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/ridsport/idrottsforsakring?utm_campaign=partnerlinks&utm_medium=svrf&utm_source=medlemsforening

Anmäl skada här;

Uppdaterad: 17 JAN 2018 10:51
Skribent: Jenny Forsman

"Surahammars RF ska bedriva en verksamhet med i landet erkänt hög kvalitet.

Vi vill vara kända, inte bara i länet utan i hela landet, för att vår ridutbildning håller mycket hög standard.

När elever från oss t ex vidareutbildar sig inom hästsporten ska ”varumärket” Sura RF vittna om stor kunnighet i ridning, engagemang och kärlek till hästen, god hästhantering, kamratskap, sportmanship på tävlingsbanor m m.

Vi ska i allt vi gör hålla hög kvalitet och stort engagemang som riktmärke".

Postadress:
Surahammars RF - Ridsport