GDPR

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrades något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den via följande länk; GDPR SURA RF

Uppdaterad: 21 SEP 2018 12:00 Skribent: Caroline Dahlström

"Surahammars RF ska bedriva en verksamhet med i landet erkänt hög kvalitet.

Vi vill vara kända, inte bara i länet utan i hela landet, för att vår ridutbildning håller mycket hög standard.

När elever från oss t ex vidareutbildar sig inom hästsporten ska ”varumärket” Sura RF vittna om stor kunnighet i ridning, engagemang och kärlek till hästen, god hästhantering, kamratskap, sportmanship på tävlingsbanor m m.

Vi ska i allt vi gör hålla hög kvalitet och stort engagemang som riktmärke".

Postadress:
Surahammars RF - Ridsport